Projekte Vilash

Manetci, Rolling hills luxury residence: rhld: nje projekt tjeter ambicioz eshte edhe nje kompleks vilash ne zonen e petreles. "rolling hills luxury residences" do të jetë. Manetci, Kompania manetci është kompania lider në ndërtim, investim dhe në projekte zhvilluese në evropën lindore dhe në rajonin ballkanik, e themeluar në shqipëri. Www.albania.de, Bau und betrieb des ersten yachthafens in albanien - 100% deutsches investment.

Kush ka blere shtepi tek rolling hills? | peshku pa ujë, Vila persa i perket projektit eshte nje vile moderne, bashkohore me elemente klasike apo neoklasike. nuk mund te japesh nje perkufizimi te sakte per stilin e saj.. Www.albania.de, Bau und betrieb des ersten yachthafens in albanien - 100% deutsches investment. Posts (atom) - shoqata lazerati, <a href="http://4.bp.blogspot.com/_4o4lcygbyfi/s0drsfxcgfi/aaaaaaaaaoa/5wfgr_eln-w/s1600-h/berat+117.jpg"><img style="margin: 0px 10px 10px 0px; width: 320px; float.