Pun Dore Me Grrep

Tentene me grrep - pun dore, Tentenet me grrep janë trendi i këtij sezoni, posaçërisht modelet apo jernekat të kombinuara me më shumë se dy ngjyra sikur ky modeli që po e. Pun dore me gjilpan - pun dore, Pune dore, tentene, dantel, dantele, punime dore te gjitha keto i gjeni vetem tek ne ;). Punime te dores | studio per pune dore dhe artizanale, Keto jane disa pamje te punimeve ne tekniken aknagesh dhe punimeve me grep..

Perparese | studio per pune dore dhe artizanale, Plotësoni më poshtë të dhënat tuaja ose klikoni mbi një nga ikonat për hyrje:.